Henkilökunta

Ryhmä

Olemme täällä asiakkaitamme varten ja panostamme iloiseen, mutkattomaan palveluun ja asiakkaan toiveiden huomioimiseen. Haluamme kehittyä ja uudistua jatkuvasti perinteitä kunnioittaen, samalla katsomme avoimin ja innostunein silmin tulevaan!

Visiomme on olla paras valinta!

 

IMG_4788

Anni:

Aloittanut työt 2015. Anni on ammatiltaan kokki ja leipuri-kondiittori. Hänen intohimonsa ovat kakut ja erityisesti sokerimassakoristeet. Ruokalistaltamme Anni suosittelee tonnikalatoastia. Työkaverit kuvailevat Annia kekseliääksi ja nauravaiseksi.

info@maxicafe.fi

 

IMG_4866

Hanna:

Työskennellet vuodesta 2005. Hän on koulutukseltaan kahvilatyöntekijä. Hannan bravuurileipomuksensa on suussasulava, paljon kehuttu britatorttu, jota hän suosittelee kaikille makean ystäville. Leipominen on Hannan vahvinta osaamistaan. Työkavereiden mielestä Hanna on täsmällinen ja luotettava.

info@maxicafe.fi

 

JohannaJohanna:

Palasi tiimiin syksyllä 2016. Koulutukseltaan restonomi ja viimeisimmäksi suorittanut kondiittorin ammattitutkinnon. Johannalla on laaja näkemys kahvilakulttuurista ja hän on elementissään saadessaan kehittää uusia reseptejä. Bravuurina ovat pysyneet perinteiset pullat ja täytekakut. Työkavereiden mielestä Johanna on iloinen ja osaava ammattilainen.

info@maxicafe.fi

NuuttiNuutti:

Aloittanut syksyllä 2016. Harjoittelija ja osa-aikainen työntekijä Nuutti opiskelee liiketaloutta Savon ammatti- ja aikuisopistossa ja tekee opintoihin kuuluvaa käytännön harjoittelua kahvilassa. Opiskelusuoritusten lisäksi hän työskentelee iltaisin ja viikonloppuisin, kun kiire on kovin.

info@maxicafe.fi

 

Johanna:IMG_4489

Yrittäjänä vuodesta 2002. Johannan mielestä työssä parasta ovat ihmiset ja työn monipuolisuus. Hän on kokenut asiakaspalvelun ammattilainen. Johannan löydätkin useimmiten tiskin takaa. Johannan bravuuri on mudcake, jonka hän nauttii espresson kera. Johanna luo työyhteisöönsä rennon ja lämpimän ilmapiirin.

johanna@maxicafe.fi

Ryhmä2 – kopio – kopio (2)

Tommi:

Yrittäjänä vuodesta 2002. Tommi on jokapaikan höylä ja visiönääri. Hän on rautainen liikealan ammattilainen. Tommi on porukan tsemppari. Työntekijöiden mielestä Tommi on reilu ja kannustava pomo.

tommi@maxicafe.fi