Henkilökunta

Olemme täällä asiakkaitamme varten ja panostamme iloiseen, mutkattomaan palveluun ja asiakkaan toiveiden huomioimiseen. Haluamme kehittyä ja uudistua jatkuvasti perinteitä kunnioittaen, samalla katsomme avoimin ja innostunein silmin tulevaan!

Visiomme on olla paras valinta!

 

 

Hanna: Työskennellyt vuodesta 2005. Hän on koulutukseltaan kahvilatyöntekijä. Hannan bravuurileipomuksensa on suussasulava, paljon kehuttu britatorttu, jota hän suosittelee kaikille makean ystäville. Leipominen on Hannan vahvinta osaamistaan. Työkavereiden mielestä Hanna on täsmällinen ja luotettava. info@maxicafe.fi

 

 

 

 

Nina: Aloittanut työt 2018. Valmistunut 2007 catering alan palveluvastaavaksi. Tykkää työn monipuolisuudesta ja erityisesti asiakaspalvelusta.
Vapaa-ajalla Niina viihtyy kelkkailun parissa.  info@maxicafe.fi

 

 

 

 

 

Sari: On koulutukseltaan leipuri-kondiittori. Hän on moniosaaja ja erityisen kiinnostunut vegaaniruokavaliosta. Sari harrastaa kansantanssia.
Työkavereiden mielestä Sari on iloinen ja topakka savolaisnainen 😀 info@maxicafe.fi

 

 

 

 

Johanna: Yrittäjänä vuodesta 2002. Johannan mielestä työssä parasta ovat ihmiset ja työn monipuolisuus. Hän on kokenut asiakaspalvelun ammattilainen. Johannan löydätkin useimmiten tiskin takaa. Johannan bravuuri on mudcake, jonka hän nauttii espresson kera. Johanna luo työyhteisöönsä rennon ja lämpimän ilmapiirin.
johanna@maxicafe.fi

 

 

 

 

Tommi: Yrittäjänä vuodesta 2002. Tommi on jokapaikan höylä ja visiönääri. Hän on rautainen liikealan ammattilainen. Tommi on porukan tsemppari. Työntekijöiden mielestä Tommi on reilu ja kannustava pomo.
info@maxicafe.fi